
Stekte potetbåter
Lær hvordan du lager sprø og deilige røstede potetbåter. Perfekt som tilbehør eller snack. Enkel oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 store russetpoteter, skrellet og delt i 8 lange båter
- 3 spiseskjeer olivenolje
- 1 teskje hvitløkskrem
- 1 teskje kosher-salt
- 1/4 teskje nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 475 grader Fahrenheit.
- 2Vend potetbåtene i en bolle med olivenolje, hvitløkskrydder, salt og pepper. Legg potetene på et stekebrett og stek til de er gyldne på hver side, snu dem underveis, omtrent 12 minutter på hver side. Når begge sider er gyldne og potetene lett kan stikkes gjennom med en gaffel, er de ferdige.