Veldig bærende jordbæris

Veldig bærende jordbæris

Lær hvordan du lager en deilig og frisk very berry jordbær iskrem. Perfekt for sommeren, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 3 pund ferske jordbær
  • 1 kopp sukker
  • 2 spiseskjeer sitronsaft
  • 4 egg, eller 1 kopp eggerstatning (anbefalt: Egg Beaters)
  • 2 bokser kondensert melk
  • 1/2 kopp sukker
  • 1/2 kopp brunt sukker, løst pakket
  • 1 kvart tung kremfløte
  • 1 kvart lettrømme
  • 1/2 teskje salt
  • 4 spiseskjeer vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Vask, kjern ut og skjær jordbærene i skiver. Bland forsiktig med sukker og sitronsaft. La jordbærene stå i minst én time. Mens bærene venter, bland de resterende ingrediensene og sett i kjøleskapet. Varm opp bærene i en tykkbunnet kjele på komfyren til de koker. Skru ned varmen og la det småkoke i 5 minutter. La jordbærene avkjøles. Ha de avkjølte jordbærene i en food processor og kjør til du får små biter eller puré. Bland bærene og melkeblandingen sammen og frys i henhold til iskremmaskinens instruksjoner.