Mozzarellasalat
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull mozzarella salat. Perfekt som forrett eller lett måltid på varme sommerdager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 16 bocconcini, mozzarellaostbiter i passe størrelse
- 2. 1 pint flerfargede, gule eller røde heirloom-cherrytomater
- 3. 4 vårløk, hvite og grønne deler, tynne skiver skåret på skrå
- 4. 1/2 kopp grovhakket persille
- 5. 1/2 kopp tynne skiver av basilikum, 10 til 12 blader
- 6. 2 spiseskjeer rødvinseddik, vurder mengden etter eget skjønn
- 7. 1/4 kopp extra virgin olivenolje, vurder mengden etter eget skjønn
- 8. Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Del mozzarellaen og tomatene i to, og bland dem i en bolle sammen med vårløk og urter. Vend salaten med eddik og olivenolje, og krydre med salt og pepper etter smak.