Mozzarellasalat

Mozzarellasalat

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull mozzarella salat. Perfekt som forrett eller lett måltid på varme sommerdager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 16 bocconcini, mozzarellaostbiter i passe størrelse
  • 2. 1 pint flerfargede, gule eller røde heirloom-cherrytomater
  • 3. 4 vårløk, hvite og grønne deler, tynne skiver skåret på skrå
  • 4. 1/2 kopp grovhakket persille
  • 5. 1/2 kopp tynne skiver av basilikum, 10 til 12 blader
  • 6. 2 spiseskjeer rødvinseddik, vurder mengden etter eget skjønn
  • 7. 1/4 kopp extra virgin olivenolje, vurder mengden etter eget skjønn
  • 8. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Del mozzarellaen og tomatene i to, og bland dem i en bolle sammen med vårløk og urter. Vend salaten med eddik og olivenolje, og krydre med salt og pepper etter smak.