
Sjokolade- og kokosboller
Lær hvordan du lager deilige sjokoladekokoskuler med enkel oppskrift. Perfekt som søtt til kaffen eller som gave. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 20
dessert
Ingredienser
- 1 kopp ristet, hakkede macadamianøtter
- 1 kopp søtet kondensert melk
- 1 ½ teskje mandelessens
- 8 unser søtet, revet kokos
- Én 12-unse pose med halv-søt sjokoladeknapper, smeltet
- 1 spiseskje kortning
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Bland nøttene, kondensert melk, mandeluttrekk og kokos i en bolle. Bruk fingrene dine til å presse blandingen til kuler på omtrent 2 cm i diameter. Legg dem på bakepapirkledde stekebrett og la dem hvile i romtemperatur i 4 timer eller i kjøleskapet i 1 time.
- 3Når kulene har satt seg, smelt sjokoladen og fettstoffet til en jevn masse. Dypp kulene i sjokoladen for å dekke dem jevnt og lett. Legg dem på et bakepapirkledd eller foliebelagt stekebrett for å tørke.