
Hjemmelagde krydrede sylteagurker
lær hvordan du lager smakfulle krydrede sylteagurker hjemme med vår enkle oppskrift. perfekt som tilbehør til sommermåltider og grillfester.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 kopper risvineddik
- 2 spiseskjeer honning
- 1/2 teskje rød pepperflak
- 1 teskje hele hvite pepperkorn
- 1 teskje korianderfrø
- 1 teskje sennepsfrø
- 1/2 teskje fennikelfrø
- 1/2 teskje ristet spisskummenfrø
- 1 spiseskje kosher-salt
- 2 spiseskjeer grovhakket frisk dill
- 2 spiseskjeer grovhakket korianderblad
- 2 engelske agurker med skallet på, vasket, kuttet i to på langs, deretter delt i fire på langs
Fremgangsmåte
- 1Kombiner eddik, honning, pepperflak, hele pepperkorn, koriander, sennepsfrø, fennikelfrø, spisskummen og salt i en middels stor, ikke-reaktiv kjele over høy varme, og kok opp. La det koke i 2 minutter; fjern fra varmen og la det stå til det er avkjølt til romtemperatur. Tilsett dill og koriander. Legg agurken i en middels stor bolle, og hell den avkjølte eddikblandingen over. Sett i kjøleskapet, dekket, i 24 timer eller opptil 4 dager.