
Sticky Toffee Brownies
oppskrift på sticky toffee brownies, perfekte som dessert eller til kaffekosen. enkel å lage og utrolig smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- Crisco Original No-Stick Kokespray
- 1 pakke (19,5 oz) Pillsbury® Classic Traditional Fudge Brownie
- 2 store egg
- 1/2 kopp (1 stikk) usaltet smør, smeltet og litt avkjølt
- 1/4 kopp vann
- 1 kopp melk med sjokolade- og toffeebiter
- 1 kopp godt pakket brunt sukker
- 1/4 kopp kremfløte
- 1 ss usaltet smør
- 1 1/2 ts vaniljeekstrakt
- 1/2 kopp skivede mandler, lett ristet*
- 1/4 kopp melk med sjokolade- og toffeebiter
Fremgangsmåte
- 1BROWNIES: Forvarm ovnen til 175 °C. Plasser et rutenett i den nederste tredjedelen av ovnen. Spray bunnen av en 20 x 20 cm bakeform med non-stick bakepulverspray. Bland brownie-deigen, egg, smeltet smør og vann i en middels stor bolle til det er godt blandet. Fordel halvparten av røren i den forberedte formen. Strø over 1 kopp toffeebiter. Skje resten av røren over toffee-laget for å dekke. Stek i 40 til 44 minutter, eller til en kakepinne satt 5 cm fra kanten av formen kommer ut ren eller nesten ren (ikke oversteke). Overfør til en avkjølingsrist og la avkjøle helt. Bruk en kakepinne til å stikke hull over toppen av brownies.
- 2TOPPING: Visp sammen brunt sukker, fløte og smør i en tykk liten kjele over lav varme til blandingen er glatt og begynner å koke. Ta av varmen. Rør inn vanilje. La avkjøle i 10 minutter. Visp til det er tykt nok til å spre. Fordel over brownies. Strø over mandler og toffeebiter. La stå i omtrent 1 time, eller til toppingen har satt seg. Skjær brownies i firkanter. Oppbevar i kjøleskapet. Server kald eller romtemperert.
- 3*Tips: For å riste mandler: Plasser mandler i en tørr non-stick panne; kok over middels varme, rist pannen jevnlig til nøttene er lett brune.*
