
Hvit chili med kalkunkjøtt
oppskrift på hvitt chili med kyllingkjøttdeig, en enkel og velsmakende rett som passer til enhver anledning. prøv denne deilige retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 løk, hakket
- 2. 3 fedd hvitløk, finhakket
- 3. 680 gram kalkunkjøtt, karbonadedeig
- 4. 2 bokser (4 unser) grønne chili-pepper, hakket
- 5. 1 spiseskje malt spisskummen
- 6. 1 spiseskje tørket oregano
- 7. 1 teskje malt kanel
- 8. malt cayennepepper etter smak
- 9. malt hvit pepper etter smak
- 10. 3 bokser (15 unser) cannellini-bønner
- 11. 5 kopper kyllingkraft
- 12. 2 kopper revet Monterey Jack-ost
Fremgangsmåte
- 11. I en stor gryte over middels varme, bland løk, hvitløk og karbonadedeig og stek i 10 minutter, eller til kjøttet er godt brunet. Tilsett chilipepper, spisskummen, oregano, kanel, cayennepepper etter smak og hvit pepper etter smak, og stek i ytterligere 5 minutter.
- 22. Tilsett to bokser bønner og kyllingkraften i gryten. Ta den tredje boksen med bønner og kjør dem til en glatt puré i en blender eller matprosessor. Tilsett dette i gryten sammen med osten. Rør godt og la det småkoke i 10 minutter, slik at osten smelter.