4H bananbrød

4H bananbrød

Lær hvordan du lager deilig bananbrød på 4 timer med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost eller som snacks. Enkel, rask og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 240 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 2 kopper hvetemel
  • 1/2 teskje natron
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 1 egg
  • 5 spiseskjeer melk
  • 1 teskje bakepulver
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 kopp margarin
  • 1 kopp most bananer
  • 1/2 kopp hakkede valnøtter (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Sikt sammen mel, natron, bakepulver og salt.
  2. 2I en stor bolle, pisk sukker og smør eller margarin.
  3. 3Pisk egget lett, og bland det inn i den kremede blandingen sammen med bananene.
  4. 4Bland inn de siktede ingrediensene til de akkurat er blandet.
  5. 5Rør inn melk og nøtter.
  6. 6Fordel røren i en smurt og melet 23x13 cm stor brødform.
  7. 7Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) til toppen er brun og har sprekker langs toppen.