
4H bananbrød
Lær hvordan du lager deilig bananbrød på 4 timer med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost eller som snacks. Enkel, rask og smakfull!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 240 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 2 kopper hvetemel
- 1/2 teskje natron
- 1 kopp hvitt sukker
- 1 egg
- 5 spiseskjeer melk
- 1 teskje bakepulver
- 1/2 teskje salt
- 1/2 kopp margarin
- 1 kopp most bananer
- 1/2 kopp hakkede valnøtter (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Sikt sammen mel, natron, bakepulver og salt.
- 2I en stor bolle, pisk sukker og smør eller margarin.
- 3Pisk egget lett, og bland det inn i den kremede blandingen sammen med bananene.
- 4Bland inn de siktede ingrediensene til de akkurat er blandet.
- 5Rør inn melk og nøtter.
- 6Fordel røren i en smurt og melet 23x13 cm stor brødform.
- 7Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) til toppen er brun og har sprekker langs toppen.