
Enkle kyllingenchiladas
Lær hvordan du lager enkle og smakfulle kylling enchiladas. Perfekt for en rask og deilig middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pakke kremost (8 unser)
- 1 kopp salsa
- 2 kopper hakket kokt kyllingbryst
- 1 boks (15,5 unser) pintobønner, drenert
- 6 mel-tortillas (6 tommer)
- 2 kopper revet Colby-Jack-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form lett.
- 2I en liten kjele over middels varme, bland kremost og salsa. Kok opp, rør til det er smeltet og godt blandet. Rør inn kylling og pintobønner. Fyll tortillalefser med blandingen, rull dem sammen og legg dem i den forberedte formen. Fordel osten over toppen. Dekk med aluminiumsfolie.
- 3Stek i 30 minutter, eller til det er gjennomvarmt. Pynt med dine favorittoppinger som salat og tomater, eller rømme.