
Sjokolademyntkaker I
Lær hvordan du lager deilige chocolate mint cookies med denne enkle oppskriften. Perfekt som snacks eller dessert, spesielt for mynte-elskere!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1/4 kopp smør
- 1 1/2 kopper pakket brunt sukker
- 2 spiseskjeer vann
- 2 kopper semisøte sjokoladeknapper
- 2 egg
- 2 1/2 kopper hvetemel
- 1 1/4 teskjeer natron
- 1/2 teskje salt
- 36 sjokolade- og mynteskivemynter
Fremgangsmåte
- 1I en stor panne over svak varme, kok smør, sukker og vann til smøret er smeltet. Tilsett sjokoladeknapper og rør til det er delvis smeltet. Fjern fra varmen og fortsett å røre til sjokoladen er helt smeltet. Hell over i en stor bolle og la stå i 10 minutter for å avkjøle litt.
- 2På høy hastighet, pisk inn egg, ett av gangen, i sjokoladeblandingen. Senk hastigheten til lav og tilsett de tørre ingrediensene, og pisk til det er godt blandet. Sett deigen i kjøleskapet i ca. 1 time.
- 3Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 4Rull deigen til kuler og legg dem på et ugreddet stekebrett, med ca. 5 cm mellomrom. Stek i 8-10 minutter. Mens kokene stekes, pakk ut peppermyntene og del hver i to. Når kokene tas ut av ovnen, legg en halv peppermynt på toppen av hver kokie. La mynten sitte i opptil 5 minutter til den er smeltet, og spre deretter mynten utover toppen av kokien. Nyt og kos deg!