Hello Fresh Mobile Banner
Sjokolademyntkaker I

Sjokolademyntkaker I

Lær hvordan du lager deilige chocolate mint cookies med denne enkle oppskriften. Perfekt som snacks eller dessert, spesielt for mynte-elskere!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1/4 kopp smør
  • 1 1/2 kopper pakket brunt sukker
  • 2 spiseskjeer vann
  • 2 kopper semisøte sjokoladeknapper
  • 2 egg
  • 2 1/2 kopper hvetemel
  • 1 1/4 teskjeer natron
  • 1/2 teskje salt
  • 36 sjokolade- og mynteskivemynter

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor panne over svak varme, kok smør, sukker og vann til smøret er smeltet. Tilsett sjokoladeknapper og rør til det er delvis smeltet. Fjern fra varmen og fortsett å røre til sjokoladen er helt smeltet. Hell over i en stor bolle og la stå i 10 minutter for å avkjøle litt.
  2. 2På høy hastighet, pisk inn egg, ett av gangen, i sjokoladeblandingen. Senk hastigheten til lav og tilsett de tørre ingrediensene, og pisk til det er godt blandet. Sett deigen i kjøleskapet i ca. 1 time.
  3. 3Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  4. 4Rull deigen til kuler og legg dem på et ugreddet stekebrett, med ca. 5 cm mellomrom. Stek i 8-10 minutter. Mens kokene stekes, pakk ut peppermyntene og del hver i to. Når kokene tas ut av ovnen, legg en halv peppermynt på toppen av hver kokie. La mynten sitte i opptil 5 minutter til den er smeltet, og spre deretter mynten utover toppen av kokien. Nyt og kos deg!