Ristet asparges

Ristet asparges

Lær hvordan du enkelt kan lage perfekt bakt asparges. En sunn og smakfull rett som passer til enhver anledning. Perfekt for vår og sommer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund fersk asparges
  • God olivenolje
  • Kasjersalt
  • Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 2Kutt av de seige endene på aspargesen, og hvis de er tykke, skrell dem. Legg aspargesen på et stekebrett, drypp over olivenolje, og vend dem godt slik at de blir jevnt dekket. Fordel aspargesen i ett lag og strø rikelig med salt og pepper over. Stek aspargesen i 15 til 20 minutter, til den er mør, men fortsatt sprø.