Brent rød peppersuppe med korianderrømme og grillede cajun-sjømat

Brent rød peppersuppe med korianderrømme og grillede cajun-sjømat

oppskrift på en smakfull ovnsbakt rød peppersuppe med krem av koriander og grillede cajun-sjømat. perfekt for en spennende forrett eller lett middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp olivenolje, delt
  • 1/4 kopp finhakket hvitløk
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 4 pund røde paprikaer
  • 1 kopp hakkede tomater
  • 2 spiseskjeer tomatpuré
  • 2 unser kyllingbuljongbase
  • 2 kopper vann
  • 10 basilikumblader, chiffonade
  • 1 spiseskje hakkede ferske timianblader
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • Krydderblanding med cajun, etter smak, ca. 1 spiseskje
  • 1/4 kopp rømme
  • 1/4 kopp kremfløte
  • 1/4 kopp ferske korianderblader
  • Salt og nykvernet hvit pepper
  • 1/4 kopp fersk limesaft
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 2 teskjeer finhakket hvitløk
  • 1 spiseskje finhakket gressløk
  • 1 spiseskje cajunkrydder
  • 8 reker (U 16/20-størrelse)
  • 8 kamskjell (U 30-størrelse)
  • 8 unser krabbekjøtt, av ben eller klump
  • 8 blåskjell
  • 1 maiskolbe
  • 1 unser løk, hakket
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 2 unser squash, hakket
  • 1 unser rød paprika, hakket
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 teskje chiffonade av ferske basilikumblader

Fremgangsmåte

  1. 1Til suppen: Tilsett 2 spiseskjeer olivenolje i en stekepanne over middels høy varme. Når oljen er varm, tilsett olivenolje, hvitløk og løk, og stek til det er gjennomsiktig.
  2. 2Røyk grill paprikaen over åpen flamme til den er svartet; legg den i en plastpose for å dampe; fjern skinn og frø. Mos paprikaen til en puré og tilsett i løk- og hvitløksblandingen. Tilsett tomater, tomatpuré, kyllingbuljong og vann; la det småkoke. La det småkoke i 20 minutter.
  3. 3Tilsett basilikum, timian, salt, pepper og cajunkrydder etter smak. Mos blandingen gjennom en food mill og server varm.
  4. 4Til cilantro-kremen: Ha alle ingrediensene i en food processor og kjør til en jevn puré. Smak til med salt og pepper. Hell blandingen i en sprøytepose eller plastflaske. Sprøyt en linje på den røkte paprika-suppen og bruk en tannpirker til å lage et mønster.
  5. 5Til limegrillet cajun-sjømat: Bland alle ingrediensene unntatt sjømat, og rør godt. Tilsett sjømat og la marinere i 10 minutter før koking. Kjør sjømat på grillen eller under grillen til den er ferdig. Server varm som topping på røkt paprika-suppen eller som topping på pasta, salater eller som forrett. Noen av marinaden kan også serveres som dipp.
  6. 6Til mais-hash: Grill eller stek maisen til den er mør. Fjern maisen fra kolben med en fransk kniv. Stek løk i olivenolje og tilsett resten av ingrediensene. Server som topping på røkt paprika-suppen.