15-minutters stekt biff-tacoer

15-minutters stekt biff-tacoer

Lær hvordan du lager deilige stir-fried steak tacos på bare 15 minutter. Perfekt for en rask og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund skirtsteak
  • 1 spiseskje chilipulver
  • 1/2 teskje tørket oregano
  • 1/4 teskje sukker
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • Åtte 15 cm mais tortillas
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1 middels rød løk, delt i to og skåret i 1/4-tommers tykke skiver
  • Rømme, guacamole, salsa verde, pico de gallo og revet meksikansk ost til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Kutt biffen langs fibrene i 7,5 cm store biter, og skjær deretter hver bit på tvers av fibrene i 0,8 cm tykke strimler. Vend biffen i en middels stor bolle med chilipulver, oregano, sukker, ¾ teskje salt og noen kverner pepper.
  2. 2Varm opp en stor non-stick panne på høy varme. I mellomtiden, pakk inn tortillalefsene i et rent kjøkkenhåndkle, og varm dem i mikrobølgeovnen på 100 prosent effekt i 1 minutt. La dem ligge, innpakket i håndkleet, til de skal serveres.
  3. 3Når pannen er varm, tilsett oljen. Legg den krydrede biffen i et jevnt lag i pannen. Ikke rør i 2 minutter, deretter rør godt i biffen og la den steke videre til den er brunet, omtrent 1 ½ minutt til. Overfør biffen til en middels stor bolle. Umiddelbart tilsett løken i pannen, og rør til den er brunet og litt myk, ca. 1 ½ minutt; overfør løken til bollen med biffen, og rør for å blande.
  4. 4Sett opp en tacobuffet med biff og løk, innpakkede tortillalefser, rømme, guacamole, salsa verde, pico de gallo og ost.