Hello Fresh Mobile Banner
Hers Crab Salad Maki-Sushi

Hers Crab Salad Maki-Sushi

Lær hvordan du lager herb crab salad maki-sushi, en frisk og smakfull japansk-inspirert rett med krabbekjøtt og urter. Perfekt for sushi-entusiaster!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 spiseskje honning
  • 1/2 spiseskje Dijon-sennep
  • 1/2 sitron, presset
  • 1/2 spiseskje rapsolje
  • 1/2 pund fersk fanget krabbe
  • 1/4 kopp hakket koriander
  • 1/4 kopp hakket flatbladpersille
  • 1/4 kopp basilikum i chiffonade
  • 1 sjalottløk, finhakket
  • Salt og hvit pepper etter smak
  • 4 ark yaki-nori

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle, visp sammen honning, sennep, sitronsaft og olje. Tilsett krabbe, urter og finhakket sjalottløk. Krydre med salt og pepper, og smak til.
  2. 2Legg nori, med den blanke siden ned, på en sushi-matte, og trykk lett på risen på den nederste halvdelen av nori, ca. 0,6 cm tykk. Plasser krabbefyllet to tredjedeler opp på risen. Rull sammen, fukte enden for å forsegle, og la hvile.