
Hers Crab Salad Maki-Sushi
Lær hvordan du lager herb crab salad maki-sushi, en frisk og smakfull japansk-inspirert rett med krabbekjøtt og urter. Perfekt for sushi-entusiaster!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 spiseskje honning
- 1/2 spiseskje Dijon-sennep
- 1/2 sitron, presset
- 1/2 spiseskje rapsolje
- 1/2 pund fersk fanget krabbe
- 1/4 kopp hakket koriander
- 1/4 kopp hakket flatbladpersille
- 1/4 kopp basilikum i chiffonade
- 1 sjalottløk, finhakket
- Salt og hvit pepper etter smak
- 4 ark yaki-nori
Fremgangsmåte
- 1I en bolle, visp sammen honning, sennep, sitronsaft og olje. Tilsett krabbe, urter og finhakket sjalottløk. Krydre med salt og pepper, og smak til.
- 2Legg nori, med den blanke siden ned, på en sushi-matte, og trykk lett på risen på den nederste halvdelen av nori, ca. 0,6 cm tykk. Plasser krabbefyllet to tredjedeler opp på risen. Rull sammen, fukte enden for å forsegle, og la hvile.