Artisjokk og bacon-krescentkuber

Artisjokk og bacon-krescentkuber

oppskrift på artichoke n bacon crescent squares - en enkel og velsmakende forrett med artiskokker og bacon, perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 2 bokser (8 oz hver) Pillsbury® Crescent Recipe Creations ferdigkjølt butterdeigplate
  • 1 pakke (8 oz) kremost, myknet
  • 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 1 ss hakket fersk persille
  • 1 ss majones eller salatdressing
  • 1 kopp hakket fersk spinat
  • 2 glass (6 til 7 oz hver) marinerte artisjokkhjerter, drenert, grovhakket
  • 6 skiver bacon, sprøtt stekt og smuldret
  • 1 kopp utkjernede, hakkede plommetomater (Roma)
  • 1/2 kopp hakket rød paprika

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 °C (375 °F). Ved høye høyder (3500–6500 fot): Stek i 15 til 20 minutter. Rull ut begge hermetikkene med deig. Plasser deigen i en ugredd 15 x 10 x 1 tommers form, med de lange sidene overlappende for å passe i formen. Trykk deigen ned i bunnen og opp langs sidene for å danne en skorpe. Stek i 10 til 15 minutter eller til den er gyllenbrun. La den avkjøle helt, ca. 30 minutter. I en liten bolle, pisk kremost, parmesanost, persille og majones med en elektrisk mikser på middels hastighet til det er glatt. Fordel over den avkjølte bunnen. Topp med de resterende ingrediensene. Server umiddelbart, eller dekk til og oppbevar i kjøleskapet i opptil 2 timer. Skjær i 8 rader på langs og 4 rader på tvers.
  2. 2Forrett: Kalorier 100 (Kalorier fra fett 60); Totalt fett 6 g (mettede fett 3 g, transfett 0 g, flerumettet fett 0 g); Kolesterol 10 mg; Natrium 210 mg; Kalium 75 mg; Totalt karbohydrat 8 g (kostfiber 0 g, løselig fiber 0 g, uløselig fiber 0 g, sukker 2 g); Protein 2 g
  3. 315 % daglig verdi: Totalt fett 10 % (mettede fett 15 %); Kolesterol 3 %; Natrium 9 %; Kalium 2 %; Totalt karbohydrat 3 % (kostfiber 0 %); Vitamin A 6 %; Vitamin C 4 %; Vitamin D 0 %; Riboflavin 0 %