
Klassisk kremet coleslaw
oppskrift på en deilig og kremet coleslaw, perfekt som tilbehør til sommermat eller grillfest. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 store gulrøtter
- 1/2 grønnkål, delt i fire
- 1/2 spansk løk, delt i fire
- 1 kopp majones
- 1/4 kopp sukker
- 1 spiseskje eplecidereddik
- 1 teskje granulat hvitløk
- 1 teskje granulat løk
- Kosher salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Riv gulrøttene, kål og løk i en foodprocessor utstyrt med et rivjern. Legg grønnsakene i en stor bolle og bland inn majones, sukker, eddik, granulatert hvitløk, granulatert løk og en klype salt og pepper. Sett i kjøleskapet i minst 1 time eller over natten.
- 3Server kald.