Klassisk kremet coleslaw

Klassisk kremet coleslaw

oppskrift på en deilig og kremet coleslaw, perfekt som tilbehør til sommermat eller grillfest. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 store gulrøtter
  • 1/2 grønnkål, delt i fire
  • 1/2 spansk løk, delt i fire
  • 1 kopp majones
  • 1/4 kopp sukker
  • 1 spiseskje eplecidereddik
  • 1 teskje granulat hvitløk
  • 1 teskje granulat løk
  • Kosher salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Riv gulrøttene, kål og løk i en foodprocessor utstyrt med et rivjern. Legg grønnsakene i en stor bolle og bland inn majones, sukker, eddik, granulatert hvitløk, granulatert løk og en klype salt og pepper. Sett i kjøleskapet i minst 1 time eller over natten.
  3. 3Server kald.