Hello Fresh Mobile Banner
Sopp- og hveteberpilaf

Sopp- og hveteberpilaf

oppskrift på mushroom wheat berry pilaf, en smakfull og næringsrik rett perfekt for alle sesonger. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 teskjeer olivenolje
  • 1 ½ kopp løk, hakket
  • ½ teskje salt
  • 5 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 spiseskje smør
  • 450 gram sopp, skivet
  • 1 spiseskje soyasaus
  • ¼ kopp rødvin
  • ¼ kopp kyllingkraft
  • 1 ½ kopper kokte hveteberg
  • 1 ½ kopper rester av kokt ris
  • ½ teskje ferske timianblader, hakket
  • 1 teskje ferske rosmariblader, hakket
  • 1 teskje sitronzest, finhakket
  • Pepper og ekstra salt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på lav varme. Tilsett løk og salt, og la det surre til det er mykt, ca. 10 minutter. Tilsett hvitløk og fortsett å koke i 5 minutter. Tilsett smør i pannen og la det smelte. Ha i sopp og soyasaus, øk varmen til middels, og la det koke i 5 til 10 minutter, til soppen slipper væske. Hell i vin og kyllingkraft, og la det småkoke i 5 minutter, til vinen begynner å fordampe. Tilsett hvete, ris, timian, rosmarin og sitrusskall, og varm opp. Juster krydderet etter smak.