
Mesa Grills sørvestlige potetsalat
Lær hvordan du lager en smakfull southwestern potetsalat inspirert av mesa grill. Perfekt som tilbehør til sommermåltidet. En enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/2 kopper ferdiglaget majones
- 1/4 kopp Dijon-sennep
- 2 spiseskjeer fersk limesaft
- 2 spiseskjeer chipotle-pepperpuré
- 1 stor, moden tomat, frøet og hakket
- 1/4 kopp hakkede korianderblader
- 3 vårløk, hakket, både hvite og grønne deler
- 1 middels rød løk, tynne skiver
- 1/2 teskje cayennepepper
- 4 fedd hvitløk, finhakket
- Salt og nykvernet svart pepper
- 16 nye poteter, ca. 1,5–2 kg, kokte, avkjølte og skåret i 1/2 tommers skiver
Fremgangsmåte
- 1Bland alle ingrediensene, unntatt potetene, i en middels stor bolle og krydre med salt og pepper etter smak. Legg de varme potetene i en stor bolle, og hell blandingen over potetene. Bland godt. Krydre igjen med salt og pepper etter smak.