Publikumsglede couscous

Publikumsglede couscous

Lær hvordan du lager crowd-pleasing couscous som alle vil elske. En enkel og smakfull oppskrift for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 ss olivenolje
  • 2. 1/2 middels stor rødløk, hakket
  • 3. 1/4 kopp tørkede aprikoser, hakket
  • 4. 1 3/4 kopper israelsk couscous
  • 5. 3/4 kopp storfekraft
  • 6. 1 1/2 teskjeer salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olivenoljen i en middels stor kjele på middels varme. Tilsett løken og sautér i noen minutter, til den er myk. Ha i aprikosene og couscous, og la det koke i 2 minutter for å riste opp couscousen. Tilsett 1 1/4 kopper vann, storfekraften og saltet, og kok opp. Skru ned varmen til lav, dekk til og kok, rør av og til, til væsken er absorbert og couscousen er mør, ca. 10–12 minutter.
  2. 22. Overfør couscousen til et serveringsfat og server den varm.