
Supermette søtpoteter
oppskrift på super stuffing av søtpotet med deilige fyll, perfekt som hovedrett eller middag. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 søtpoteter, kokte
- 4 sitroner, revet skall
- 6 sitroner, presset juice
- 1 kopp fersk basilikum, godt pakket
- 2 hvitløksfedd
- 1 spiseskje SimplyNature Organic Villblomsthonning
- ¼ teskje Stonemill knust rød pepper
- 2 teskjeer Stonemill jodisert salt, pluss mer etter smak
- ¼ teskje Stonemill malt svart pepper
- ¾ kopp Carlini ren olivenolje
- 1 kopp SimplyNature Organic Quinoa, kokt
- ½ kopp skivede rosenkål
- ¼ kopp Southern Grove skivede mandler, ristet
- ¼ kopp Southern Grove tørkede tranebær
- ½ kopp revet SimplyNature Organic Baby Kale
- ½ kopp Priano revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200°C.
- 2Skjær potetene i lengderetningen og hul ut skinnene. Sett skinnene og innmaten til side hver for seg.
- 3I en matprosessor, bland sammen sitrusskall, sitronsaft, basilikum, hvitløk, honning, knust rød pepper, salt og pepper. Hell sakte i olivenolje mens du kjører, til det er emulsifisert. Sett til side.
- 4I en stor blandebolle, bland innmaten fra søtpotet, quinoa, rosenkål, mandler, tranebær og grønnkål. Tilsett ½ kopp av dressingen og rør godt.
- 5Fyll de reserverte potetskinnene med potetblandingen. Topp med parmesanost og stek i 5 minutter eller til osten er smeltet.