Supermette søtpoteter

Supermette søtpoteter

oppskrift på super stuffing av søtpotet med deilige fyll, perfekt som hovedrett eller middag. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 søtpoteter, kokte
  • 4 sitroner, revet skall
  • 6 sitroner, presset juice
  • 1 kopp fersk basilikum, godt pakket
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 spiseskje SimplyNature Organic Villblomsthonning
  • ¼ teskje Stonemill knust rød pepper
  • 2 teskjeer Stonemill jodisert salt, pluss mer etter smak
  • ¼ teskje Stonemill malt svart pepper
  • ¾ kopp Carlini ren olivenolje
  • 1 kopp SimplyNature Organic Quinoa, kokt
  • ½ kopp skivede rosenkål
  • ¼ kopp Southern Grove skivede mandler, ristet
  • ¼ kopp Southern Grove tørkede tranebær
  • ½ kopp revet SimplyNature Organic Baby Kale
  • ½ kopp Priano revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200°C.
  2. 2Skjær potetene i lengderetningen og hul ut skinnene. Sett skinnene og innmaten til side hver for seg.
  3. 3I en matprosessor, bland sammen sitrusskall, sitronsaft, basilikum, hvitløk, honning, knust rød pepper, salt og pepper. Hell sakte i olivenolje mens du kjører, til det er emulsifisert. Sett til side.
  4. 4I en stor blandebolle, bland innmaten fra søtpotet, quinoa, rosenkål, mandler, tranebær og grønnkål. Tilsett ½ kopp av dressingen og rør godt.
  5. 5Fyll de reserverte potetskinnene med potetblandingen. Topp med parmesanost og stek i 5 minutter eller til osten er smeltet.