Hello Fresh Mobile Banner
Krepsebrød

Krepsebrød

Lær hvordan du lager deilig crawfish bread med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks, med mye smak og lite arbeid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 pund krepshaler, skrellet, renset og deveinert
  • 2. 1/2 stykke smør
  • 3. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 3/4 kopp hakkede og avrente modne tomater
  • 5. 1 spiseskje Cajun-krydder
  • 6. 3/4 kopp Monterey Jack-ost
  • 7. 1/4 kopp revet Parmesan
  • 8. 1/2 kopp majones
  • 9. 3 spiseskjeer hakket frisk persille
  • 10. 1 baguette

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Skyll krepsene. I en stor stekepanne, smelt smøret over middels varme. Tilsett hvitløk og la det surre i noen minutter. Ha i tomatene, cajunkrydderet og krepsene. Surr i ett minutt. Ta av varmen.
  3. 33. I en bolle, bland sammen ostene, majonesen og persillen. Tilsett tomat- og krepsblandingen i majonesen.
  4. 44. Del brødloftet i to, og skjær deretter brødet på langs. Fordel fyllet på brødet og stek i 10 til 15 minutter. Deretter gratineres det i ovnen under grill i ytterligere 3 til 5 minutter. Følg nøye med for å unngå at det brenner seg. Skjær brødet i porsjonsstykker.