Krepsebrød

Krepsebrød

Lær hvordan du lager deilig crawfish bread med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks, med mye smak og lite arbeid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 pund krepshaler, skrellet, renset og deveinert
  • 2. 1/2 stykke smør
  • 3. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 3/4 kopp hakkede og avrente modne tomater
  • 5. 1 spiseskje Cajun-krydder
  • 6. 3/4 kopp Monterey Jack-ost
  • 7. 1/4 kopp revet Parmesan
  • 8. 1/2 kopp majones
  • 9. 3 spiseskjeer hakket frisk persille
  • 10. 1 baguette

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Skyll krepsene. I en stor stekepanne, smelt smøret over middels varme. Tilsett hvitløk og la det surre i noen minutter. Ha i tomatene, cajunkrydderet og krepsene. Surr i ett minutt. Ta av varmen.
  3. 33. I en bolle, bland sammen ostene, majonesen og persillen. Tilsett tomat- og krepsblandingen i majonesen.
  4. 44. Del brødloftet i to, og skjær deretter brødet på langs. Fordel fyllet på brødet og stek i 10 til 15 minutter. Deretter gratineres det i ovnen under grill i ytterligere 3 til 5 minutter. Følg nøye med for å unngå at det brenner seg. Skjær brødet i porsjonsstykker.