
Krepsebrød
Lær hvordan du lager deilig crawfish bread med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks, med mye smak og lite arbeid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 pund krepshaler, skrellet, renset og deveinert
- 2. 1/2 stykke smør
- 3. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 4. 3/4 kopp hakkede og avrente modne tomater
- 5. 1 spiseskje Cajun-krydder
- 6. 3/4 kopp Monterey Jack-ost
- 7. 1/4 kopp revet Parmesan
- 8. 1/2 kopp majones
- 9. 3 spiseskjeer hakket frisk persille
- 10. 1 baguette
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. Skyll krepsene. I en stor stekepanne, smelt smøret over middels varme. Tilsett hvitløk og la det surre i noen minutter. Ha i tomatene, cajunkrydderet og krepsene. Surr i ett minutt. Ta av varmen.
- 33. I en bolle, bland sammen ostene, majonesen og persillen. Tilsett tomat- og krepsblandingen i majonesen.
- 44. Del brødloftet i to, og skjær deretter brødet på langs. Fordel fyllet på brødet og stek i 10 til 15 minutter. Deretter gratineres det i ovnen under grill i ytterligere 3 til 5 minutter. Følg nøye med for å unngå at det brenner seg. Skjær brødet i porsjonsstykker.