Ristede gresskarkjerner

Ristede gresskarkjerner

oppskrift på perfekt sprø bakte gresskarkjerner. enkel å lage, sunn snacks for høstsesongen. perfekt til halloween eller som sunn snacks året rundt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 liten gresskar, toppen kuttet av
  • Olivenolje, til å vende med
  • Kosher-salt
  • 1 ½ spiseskje za'atar-krydder

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 150 grader Celsius.
  3. 3Skrap ut frøene og innmaten fra gresskaret med en skje og legg det i en sil. Skyll bort alt det seige. Gi frøene en egen skylling for å sikre at de er rene.
  4. 4Fordel frøene på et stekebrett med kant og rist dem til de er tørre, 30 til 45 minutter. Vend dem med nok olje til å dekke godt (dette avhenger av hvor mange frø du har hentet ut), krydre med salt og dryss over za'atar-krydder. Sett frøene tilbake i ovnen og fortsett å steke til de er sprø og gylne, ytterligere 20 til 30 minutter.