Pizza Carbonara

Pizza Carbonara

Lær hvordan du lager en deilig pizza carbonara hjemme. En enkel oppskrift som kombinerer kremet carbonara med sprø pizzabunn. Perfekt for en smakfull kveld!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 teskje smør
  • 2. 1 grillet deig
  • 3. 4 unser fersk spinat-linguine
  • 4. 2 skiver tykt skåret bacon, skåret på skrå i 3 mm tykkelse
  • 5. 1 stort egg
  • 6. 1/3 kopp Locatelli romanoost (revet)
  • 7. 1/4 kopp italiensk persille, finhakket
  • 8. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg smør i en stekepanne over middels varme. Stek bacon til det er sprøtt, fjern fra varmen og legg innholdet i en blandeskål. La bacon og fett avkjøles litt. Tilsett egg og ost, og bland godt. Kok pasta til den er al dente, og vend den inn i de andre ingrediensene. Legg pastaen på toppen av den grillede deigen, og sett den under en grill til blandingen hever seg litt (ca. 3 til 5 minutter). Krydre med salt og pepper etter smak.
  2. 22. Drikkeforslag: Peroni-øl, Mittnacht-Klack, Tokay Pinot Gris, Vin d'Alsace, 1997