
Pizza Carbonara
Lær hvordan du lager en deilig pizza carbonara hjemme. En enkel oppskrift som kombinerer kremet carbonara med sprø pizzabunn. Perfekt for en smakfull kveld!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 teskje smør
- 2. 1 grillet deig
- 3. 4 unser fersk spinat-linguine
- 4. 2 skiver tykt skåret bacon, skåret på skrå i 3 mm tykkelse
- 5. 1 stort egg
- 6. 1/3 kopp Locatelli romanoost (revet)
- 7. 1/4 kopp italiensk persille, finhakket
- 8. Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. Legg smør i en stekepanne over middels varme. Stek bacon til det er sprøtt, fjern fra varmen og legg innholdet i en blandeskål. La bacon og fett avkjøles litt. Tilsett egg og ost, og bland godt. Kok pasta til den er al dente, og vend den inn i de andre ingrediensene. Legg pastaen på toppen av den grillede deigen, og sett den under en grill til blandingen hever seg litt (ca. 3 til 5 minutter). Krydre med salt og pepper etter smak.
- 22. Drikkeforslag: Peroni-øl, Mittnacht-Klack, Tokay Pinot Gris, Vin d'Alsace, 1997