
French Toast med brunsukker-banan-sirup
Lær hvordan du lager deilig french toast med søt brunt sukker banansirup. Perfekt til frokost eller brunch, enkel å lage og smaker fantastisk.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 2 ss smør
- 2. 1/2 ts krydderkrydder til gresskarpai
- 3. 2 ss molasses
- 4. 1/2 kopp brunt sukker
- 5. 1/2 kopp vann
- 6. 2 bananer, skåret i 1/2-tommers skiver
- 7. 1 brød challah
- 8. 2 kopper melk
- 9. 3 store egg
- 10. 1/2 kopp hvetemel
- 11. 2 ts vaniljeekstrakt
- 12. 2 ss lyst brunt sukker
- 13. 1/4 ts salt
Fremgangsmåte
- 11. Non-stick kokespray
- 22. For sirup:
- 33. I en liten kjele, bland smør, gresskarpietspice, melasse, brunt sukker og 1/2 kopp vann. Kok opp, tilsett bananer, senk varmen og la småkoke i 3 minutter. Fjern fra varmen, dekk til og hold varm. Server over fransk toast.
- 44. Kok's notat: Gir også en flott topping til iskrem.
- 55. For fransk toast:
- 66. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 77. Skjær brødet i 12 skiver. Sett til side 2 skiver pluss endene til brødpudding Runde 2-oppskrift. Legg de resterende 8 skivene på et bakepapirkledd stekebrett. Rist i ovnen i 3 minutter. Ta ut og senk ovnstemperaturen til 120 grader Celsius (250 grader Fahrenheit).
- 88. I en stor bolle, visp sammen melk, egg, mel, vanilje, brunt sukker og salt.
- 99. Spray en 30 cm stor stekepanne med non-stick kokespray og varm opp på middels varme. Arbeid i porsjoner på 4 skiver, dypp brødet i røren og la det trekke på begge sider. Fjern og la overflødig væske renne tilbake i bollen, og legg i den varme pannen. Stek til gyllenbrunt på begge sider, ca. 3 minutter per side. Overfør toasten til et bakepapirkledd stekebrett med en rist og hold varm i ovnen på 120 grader Celsius (250 grader Fahrenheit). Gjenta med resten av brødskivene. Spar resten av røren og ekstra sirup til brødpudding Runde 2-oppskrift.
- 1010. Server varm med brunt sukker-banan-sirup.