Sveitsiske cheeseburger-slider

Sveitsiske cheeseburger-slider

Lær hvordan du lager deilige swiss cheeseburger sliders med saftige kjøttpatties og smeltet ost. Perfekt til fest eller helgemat. Enkel oppskrift for alle nivåer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • Vegetabilsk olje, til pensling og påføring på grillen
  • 450 gram karbonadedeig
  • 1 spiseskje kosher-salt
  • 1 ½ teskje nykvernet svart pepper
  • 2 tynne skiver sveitserost, kuttet i små firkanter for å passe til sliderne
  • 8 sliderbrød, delt i to og ristet
  • Sprø bacon
  • Kremet rømme med gressløk
  • Honning- og sennepssaus
  • Guacamole
  • Majones og ketchup blandet (1/2 majones, 1/2 ketchup)
  • Dillsyltede agurker
  • Grillet ananas i skiver
  • Mango-salsa
  • BBQ-saus
  • Svarte bønnesalsa
  • Pico de gallo-salsa
  • Hummus

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Varm opp grillen eller grillpannen til middels varme (ca. 180°C / 350°F) og gni risten med et håndkle dyppet i olje.
  3. 3Bland sammen kjøttet, saltet og pepperet i en stor bolle til det er godt blandet. Form til 8 (1/4 tomme tykke) burgere og pensle burgerne med vegetabilsk olje.
  4. 4Stek burgerne til de er brune på den første siden, ca. 1 til 2 minutter. Snu dem, legg på ost, lukk grilllokket og stek til osten er smeltet og burgeren er gjennomstekt, ca. 1 til 2 minutter til. Hvis du bruker en grillpanne, dekk burgerne med aluminiumsfolie for å smelte osten.
  5. 5Server burgerne på sliderbrød med valgfritt tilbehør.