Ikke vær fire ganger så slem mot meg, burger med cheddar

Ikke vær fire ganger så slem mot meg, burger med cheddar

oppskrift på en cheesy burger med fire typer cheddarost. enkel å lage, perfekt for burgerkvelden. finn ut hvordan du lager den her!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund bacon
  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 4 skiver hvit skarp cheddar
  • 4 skiver gul skarp cheddar
  • 4 skiver hvit mild horseradish-cheddar
  • 4 skiver gul mild cheddar (Prøv gjerne søt rød cheddar hvis du finner det!)
  • 4 hamburgerbrød
  • Grønn salat
  • 1 middels hvit løk, skivet

Fremgangsmåte

  1. 1Kok baconet i en stor stekepanne, og spar på fettet.
  2. 2Riv opp én skive av den hvite skarpe cheddarosten og én skive av den gule skarpe cheddarosten, og legg dem i midten av hver burger. Form fire burgere rundt osten. Krydre storfekjøttet med salt og pepper.
  3. 3Stek burgerne i baconfettet. Før de er ferdige, smelt en skive horseradish cheddar og en skive mild gul cheddar på hver burger. Dekk pannen med lokk eller bruk en telt for å hjelpe osten med å smelte.
  4. 4BYGG DIN BURGER: Bunnbrød, salat, cheeseburger, baconbiter, løk, toppbrød. En overdreven mengde cheddar? Nei. Fem ville vært galskap. Men hva skal man gjøre, tre? Nei. Fire er ditt tall.