Ikke vær fire ganger så slem mot meg, burger med cheddar
oppskrift på en cheesy burger med fire typer cheddarost. enkel å lage, perfekt for burgerkvelden. finn ut hvordan du lager den her!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund bacon
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 4 skiver hvit skarp cheddar
- 4 skiver gul skarp cheddar
- 4 skiver hvit mild horseradish-cheddar
- 4 skiver gul mild cheddar (Prøv gjerne søt rød cheddar hvis du finner det!)
- 4 hamburgerbrød
- Grønn salat
- 1 middels hvit løk, skivet
Fremgangsmåte
- 1Kok baconet i en stor stekepanne, og spar på fettet.
- 2Riv opp én skive av den hvite skarpe cheddarosten og én skive av den gule skarpe cheddarosten, og legg dem i midten av hver burger. Form fire burgere rundt osten. Krydre storfekjøttet med salt og pepper.
- 3Stek burgerne i baconfettet. Før de er ferdige, smelt en skive horseradish cheddar og en skive mild gul cheddar på hver burger. Dekk pannen med lokk eller bruk en telt for å hjelpe osten med å smelte.
- 4BYGG DIN BURGER: Bunnbrød, salat, cheeseburger, baconbiter, løk, toppbrød. En overdreven mengde cheddar? Nei. Fem ville vært galskap. Men hva skal man gjøre, tre? Nei. Fire er ditt tall.