Almond Snowballs

Almond Snowballs

oppskrift på almond snowballs, sprø og søte mandelsnøballer perfekte som dessert eller snacks. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 eggehviter
  • En klype grovt salt
  • 1/3 kopp sukker, vurder mengden
  • 1 1/2 kopper, omtrent 6 unser, revet kokos
  • 1 teskje mandelessens, vurder mengden
  • 1/4 teskje revet eller malt muskatnøtt
  • 3 spiseskjeer hvetemel
  • 9 kandiserte røde kirsebær, delt i to
  • 1/4 kopp skivede mandler

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  3. 3I en blandebolle, pisk eggehvitene og saltet til myke topper, tilsett deretter sukker og pisk igjen til stive topper. Rør inn mandarinsmak. Bruk en slikkepott eller tresleiv, vend inn halvparten av kokosnøttene. Strø over muskatnøtt og mel, rør forsiktig, og vend deretter inn resten av kokosnøttene.
  4. 4Bruk en melonskje eller annen liten skje, eller arbeid med to skjeer, og form 9 "snøballer" med et par centimeters avstand på hver av to bakepapirkledde stekebrett. Stek snøballene i 12 til 15 minutter, til de er lett gyldne. Ta dem ut av ovnen og pynt hver snøball med en halv kirsebær og et par skiver av mandler. Overfør til en rist eller serveringsfat for avkjøling.