Krydret søtpotet

Krydret søtpotet

oppskrift på krydret søtpotet, perfekt som tilbehør eller vegetarrett. enkel å lage og full av smak. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper Smucker's® aprikosmarmelade
  • 1/2 kopp vann
  • 2 tsps. sitronsaft
  • 1/2 ts. salt
  • 1/2 ts. maltnøttmuskat
  • 1/4 ts. maltkanel
  • 4 store søtpoteter, skrellet og delt i åtte langsgående båter

Fremgangsmåte

  1. 1VARM ovnen til 400 grader Fahrenheit. Bland syltetøy og vann i en tykk kjele. Kok opp blandingen over middels høy varme; skru ned varmen og la det småkoke i 5 minutter, mens du rører konstant. Ta kjelen av varmen og rør inn sitronsaft, salt, muskatnøtt og kanel.
  2. 2ARRANGER søtpotetene i en bakepanne. Bruk en pensel til å pensle potetene grundig med sausen, bruk omtrent halvparten av sausen. Stek i ca. 40 minutter, eller til de er møre, og pensle med resten av sausen omtrent halvveis i steketiden.