
Grønne og gule bønner med estragon
Lær hvordan du lager smakfulle grønne og gule bønner med frisk estragon. En enkel og sunn oppskrift perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Kosher salt
- 3/4 pund grønne bønner, renset
- 3/4 pund gule voksbønner, renset
- 1/4 kopp (1/2 stang) usaltet smør, smeltet
- 1 spiseskje hakket fersk estragon
- Nykvernet pepper
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett en stor klype salt sammen med bønnene. Kok til de er møre, men fortsatt faste, i omtrent 5 minutter. Sil av vannet. Bland det smeltede smøret og estragonen, og hell det over bønnene, vend forsiktig for å blande. Smak til med salt og pepper.