Dijon-kyllingbryst med estragon
oppskrift på saftig kyllingbryst med dijonsennep og tarragon, perfekt for en smakfull middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- To 14-unse bokser kyllingbuljong
- 4 benfrie, skinnløse kyllingbryst, 6 til 8 unse
- 2 spiseskjeer smør
- 2 spiseskjeer mel
- 1 spiseskje Dijon-sennep
- 2 spiseskjeer hakket fersk estragon eller, 2 teskjeer tørket
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Kok opp 2 bokser kyllingbuljong. Tilsett kylling i buljongen, dekk til og skru ned varmen slik at det småkoker. Poach kyllingen i 12 minutter. Ta kyllingen ut på en tallerken, og hell buljongen over i et målebeger eller en stor bolle til røre. Sett pannen tilbake på varmen og tilsett smør. Når smøret har smeltet, tilsett mel og kok under omrøring i 2 minutter. Hell sakte den kokende væsken tilbake i pannen, og rør med en visp til ønsket tykkelse er oppnådd. Rør inn Dijon-sennep og estragon, og smak til med salt og pepper. Legg kyllingen tilbake i pannen og dekk den med sausen. La det småkoke i 2–3 minutter for å varme opp kyllingen igjen og blande smakene. Server med rispilaf og ovnsbakte squash- og grønnsaksblandinger.