Granateplesalat til ferie

Granateplesalat til ferie

oppskrift på en frisk og fargerik granateple jule salat, perfekt for høytiden. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 kopper ruccola
  • 3 spiseskjeer hakkede, ristet valnøtter
  • 1 fennikelfrø, tynne skiver, pluss 1 spiseskje hakkede frøstilker til pynt
  • 1 appelsin, delt i segmenter, pluss saften presset ut av fruktkjøttet
  • Frøene fra 1 granateple
  • 1/2 rød løk, tynne skiver
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 1 spiseskje balsamicoeddik
  • 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Bland ruccola, valnøtter, fennikel, appelsinbiter, granateplefrø og løk i en stor bolle.
  2. 2Visp sammen Dijon-sennep, eddik og appelsinjuice i en liten bolle. Rør inn oljen. Smak til med salt og pepper.
  3. 3Hell dressingen over salaten etter smak. Pynt med fennikelfrø og server umiddelbart.