Hello Fresh Mobile Banner
All-Fruit Mango Sorbet

All-Fruit Mango Sorbet

Lær hvordan du lager en deilig all-fruit mango sorbet hjemme. Perfekt for sommeren, enkel å lage og sunn. Oppskriften gir 4 porsjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 2 veldig modne mangoer (2 til 2 1/2 pund totalt)
  • 2 spiseskjeer usøtet kokosflak
  • 1 liten lime, delt i fire
  • Honning til å dryppe over, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 1Skrell mangoene, fjern kjøttet rundt kjernen og skjær det i omtrent 1/2-tommers biter (du skal ha omtrent 4 kopper). Legg bitene i ett lag på et bakepapirkledd stekebrett, og dekk løst med plastfolie. Frys mangoen til den er hard, minst 4 timer og opp til over natten.
  2. 2I mellomtiden, forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Fordel kokosnøttflakene på et stekebrett med høye kanter, og rist dem til de er lett gyldne og ristet, ca. 4 minutter, og rør om omtrent halvveis i steketiden.
  3. 3Når mangoen er helt frossen, overfør den til en foodprocessor. Tilsett 1/4 til 1/2 kopp varmt vann, og kjør til mangoen er helt glatt; slå av foodprocessoren og rør med en tresleiv eller slikkepott etter behov. Den ferdige teksturen skal minne om kremet sorbet (noen små biter av mango er helt i orden).
  4. 4Fordel sorbeten i 4 serveringsglass eller -skåler, klem en kvart lime over hver, drypp med honning hvis du ønsker, og strø over ristet kokos.