Søt og krydret key lime-kokosreke med chili

Søt og krydret key lime-kokosreke med chili

oppskrift på deilige key lime kokosreker med søte og krydrede smaker, perfekt som forrett eller hovedrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (22 oz) SeaPak® kokosreker
  • Saus
  • 1 kopp limesaft
  • 1/2 kopp kokosmelk
  • 2 teskjeer maisstivelse
  • 1/4 kopp brunt sukker
  • 2 teskjeer knust rød pepper
  • 1/4 teskje salt
  • Valgfritt tilbehør
  • 4 blader rød salat
  • 1 lime, delt i fire
  • 2 spiseskjeer ristet kokosnøtt

Fremgangsmåte

  1. 1BAK skjellene i henhold til pakkens anvisninger.
  2. 2VISP sammen sausens ingredienser i en middels stor kjele og la det småkoke. Kok sausen til den er litt tykkere, og rør av og til. Fjern fra varmen og sett til side.
  3. 3LEGGE én blad på hver av fire serveringsfat. Fordel de kokte skjellene på fatene og hell den varme sausen over. Server eventuelt resten av sausen i små skåler. Pynt med en liten mengde ristet kokos og skiver av lime hvis ønskelig.
  4. 4Oppskriften er levert av Cheryl Perry, vinner av oppskriftskonkurransen i Shrimp-kategorien.