
Søt og krydret key lime-kokosreke med chili
oppskrift på deilige key lime kokosreker med søte og krydrede smaker, perfekt som forrett eller hovedrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke (22 oz) SeaPak® kokosreker
- Saus
- 1 kopp limesaft
- 1/2 kopp kokosmelk
- 2 teskjeer maisstivelse
- 1/4 kopp brunt sukker
- 2 teskjeer knust rød pepper
- 1/4 teskje salt
- Valgfritt tilbehør
- 4 blader rød salat
- 1 lime, delt i fire
- 2 spiseskjeer ristet kokosnøtt
Fremgangsmåte
- 1BAK skjellene i henhold til pakkens anvisninger.
- 2VISP sammen sausens ingredienser i en middels stor kjele og la det småkoke. Kok sausen til den er litt tykkere, og rør av og til. Fjern fra varmen og sett til side.
- 3LEGGE én blad på hver av fire serveringsfat. Fordel de kokte skjellene på fatene og hell den varme sausen over. Server eventuelt resten av sausen i små skåler. Pynt med en liten mengde ristet kokos og skiver av lime hvis ønskelig.
- 4Oppskriften er levert av Cheryl Perry, vinner av oppskriftskonkurransen i Shrimp-kategorien.


