
Biff- og pepperrotkrem-sandwich
Lær hvordan du lager en deilig beef and horseradish sauce sandwich. Perfekt for lunsj eller middag med en kremet og krydret saus. Enkelt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. 2 til 3 pund storfekjøttfilet, trimmet og bundet
- 2. 1 spiseskje usaltet smør, romtemperert
- 3. 1 teskje Dijon-sennep
- 4. 2 teskjeer kosher-salt
- 5. 2 teskjeer grovkvernet svart pepper
- 6. 1 brød av type helsetype eller 7-kornsbrød
- 7. Senneps- og horseradissaus, oppskrift følger
- 8. 1 bunt ruccola
- 9. Kosher-salt
- 10. Ferskmalt svart pepper
- 11. Usaltet smør, romtemperert
- 12. 3/4 kopp god majones
- 13. 1 1/2 spiseskje Dijon-sennep
- 14. 1 spiseskje grovkornet sennep
- 15. 1/2 spiseskje ferdig horseradissaus
- 16. 2 spiseskjeer rømme
- 17. Kosher-salt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 500 grader F.
- 22. Plasser storfe på et stekebrett og tørk utsiden med et kjøkkenpapir. Bland det usaltet smøret og sennepen i en liten bolle, og smør blandingen over storfe med hendene. Strø jevnt med salt og pepper. Stek i ovnen i nøyaktig 22 minutter for rått, og 25 minutter for medium-rare.
- 33. Ta storfe ut av ovnen, dekk det tett med aluminiumsfolie, og la det hvile ved romtemperatur i 20 minutter. Fjern snorene og skjær fileten i tykke skiver.
- 44. For å lage sandwichene, kutt brødet i 1/4-tommers tykke skiver. Smør 4 av skivene rikelig med senneps-hornersaus. Legg på skiver av storfe og ruccola, og strø med salt og pepper. Smør de 4 andre skivene lett med smør og legg dem med smørsiden ned på toppen av storfe.
- 55. Visp sammen majones, sennep, horseradish, rømme og en liten klype salt i en liten bolle. Server ved romtemperatur.
- 66. Gir: 1 kopp