Biff- og pepperrotkrem-sandwich

Biff- og pepperrotkrem-sandwich

Lær hvordan du lager en deilig beef and horseradish sauce sandwich. Perfekt for lunsj eller middag med en kremet og krydret saus. Enkelt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 2 til 3 pund storfekjøttfilet, trimmet og bundet
  • 2. 1 spiseskje usaltet smør, romtemperert
  • 3. 1 teskje Dijon-sennep
  • 4. 2 teskjeer kosher-salt
  • 5. 2 teskjeer grovkvernet svart pepper
  • 6. 1 brød av type helsetype eller 7-kornsbrød
  • 7. Senneps- og horseradissaus, oppskrift følger
  • 8. 1 bunt ruccola
  • 9. Kosher-salt
  • 10. Ferskmalt svart pepper
  • 11. Usaltet smør, romtemperert
  • 12. 3/4 kopp god majones
  • 13. 1 1/2 spiseskje Dijon-sennep
  • 14. 1 spiseskje grovkornet sennep
  • 15. 1/2 spiseskje ferdig horseradissaus
  • 16. 2 spiseskjeer rømme
  • 17. Kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 500 grader F.
  2. 22. Plasser storfe på et stekebrett og tørk utsiden med et kjøkkenpapir. Bland det usaltet smøret og sennepen i en liten bolle, og smør blandingen over storfe med hendene. Strø jevnt med salt og pepper. Stek i ovnen i nøyaktig 22 minutter for rått, og 25 minutter for medium-rare.
  3. 33. Ta storfe ut av ovnen, dekk det tett med aluminiumsfolie, og la det hvile ved romtemperatur i 20 minutter. Fjern snorene og skjær fileten i tykke skiver.
  4. 44. For å lage sandwichene, kutt brødet i 1/4-tommers tykke skiver. Smør 4 av skivene rikelig med senneps-hornersaus. Legg på skiver av storfe og ruccola, og strø med salt og pepper. Smør de 4 andre skivene lett med smør og legg dem med smørsiden ned på toppen av storfe.
  5. 55. Visp sammen majones, sennep, horseradish, rømme og en liten klype salt i en liten bolle. Server ved romtemperatur.
  6. 66. Gir: 1 kopp