Penne-Wise Pumpkin Pasta

Penne-Wise Pumpkin Pasta

oppskrift på penne-wise pumpkin pasta, perfekt for høst. enkel fremgangsmåte, smakfull og rask å lage. ideell for en komfortabel middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Salt
  • 450 gram fullkornpenne
  • 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 3 sjalottløk, finhakket
  • 3 til 4 fedd hvitløk, revet
  • 2 kopper kyllingkraft
  • 1 boks (425 gram) gresskarpuré
  • 1/2 kopp kremfløte
  • 1 teskje hot sauce, etter smak
  • Nykvernet muskatnøtt, etter smak
  • 2 klyper malt kanel
  • Salt og svart pepper
  • 7 til 8 ferske salvieblader, tynne skiver, pluss flere til pynt
  • Revet Parmigiano-Reggiano

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Varm opp vann til pasta, salt det og kok penne til al dente.
  3. 3Varm opp oljen, to sirkler rundt pannen, over middels varme. Tilsett sjalottløk og hvitløk i pannen, og la det surre i 3 minutter. Rør inn kyllingkraft og bland med gresskar, rør inn fløte og smak til sausen med hot sauce, muskatnøtt, kanel, salt og pepper. Senk varmen til medium-lav og la det småkoke i 5 til 6 minutter for å tykne. Rør inn salvie, vend inn pastaen og dryss over revet ost etter smak.