
Penne-Wise Pumpkin Pasta
oppskrift på penne-wise pumpkin pasta, perfekt for høst. enkel fremgangsmåte, smakfull og rask å lage. ideell for en komfortabel middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Salt
- 450 gram fullkornpenne
- 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 3 sjalottløk, finhakket
- 3 til 4 fedd hvitløk, revet
- 2 kopper kyllingkraft
- 1 boks (425 gram) gresskarpuré
- 1/2 kopp kremfløte
- 1 teskje hot sauce, etter smak
- Nykvernet muskatnøtt, etter smak
- 2 klyper malt kanel
- Salt og svart pepper
- 7 til 8 ferske salvieblader, tynne skiver, pluss flere til pynt
- Revet Parmigiano-Reggiano
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Varm opp vann til pasta, salt det og kok penne til al dente.
- 3Varm opp oljen, to sirkler rundt pannen, over middels varme. Tilsett sjalottløk og hvitløk i pannen, og la det surre i 3 minutter. Rør inn kyllingkraft og bland med gresskar, rør inn fløte og smak til sausen med hot sauce, muskatnøtt, kanel, salt og pepper. Senk varmen til medium-lav og la det småkoke i 5 til 6 minutter for å tykne. Rør inn salvie, vend inn pastaen og dryss over revet ost etter smak.