Pesto pastasalat

Pesto pastasalat

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull pesto pasta salad. Perfekt for sommermiddager og utendørsarrangementer. Rask å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp macadamianøtter, lett ristet
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 1/2 kopper korianderblader
  • 1/2 kopp geitost
  • 1 teskje salt
  • 1/2 teskje svart pepper
  • 1 til 2 jalapeños, uten frø og grovhakket
  • 4 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
  • 2 spiseskjeer limesaft
  • 450 gram orechiette-pasta, kokt
  • Parmesanost (valgfritt)
  • 4 plommetomater, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle ingrediensene til pestosausen i en foodprocessor, unntatt olivenolje og limesaft. Kjør til en grov pasta, og tilsett deretter olivenolje og limesaft med puls. Vend det sammen med kokt, avkjølt pasta og Parmesan. Rør inn tre hakkede tomater, og legg den fjerde tomaten over toppen av retten.