Krydret stekte kamskjell
oppskrift på krydrede stekte kamskjell med en spennende smak. perfekt for en elegant forrett eller en spesiell anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 ½ pund store scampi, renset
- 2 teskjeer paprika
- 1 teskje tørket oregano
- 2 teskjeer Cajun-krydder
- ¼ teskje salt
- ¼ teskje pepper
- 1 spiseskje rapsolje
- Rapsoljespray med non-stick-effekt
Fremgangsmåte
- 1Bland alle ingrediensene i en reseptfri plastpose og mariner i kjøleskapet i maks én time.
- 2Varm opp en non-stick støpejernspanne til den er veldig varm. Spray lett med canola-olje non-stick spray. Ta scallopene ut av plastposen og legg dem på den varme pannen, slik at de ikke ligger for tett. Stek i 2 minutter på hver side, og fjern deretter fra varmen. Server med en gang med raskt sauterte grønnsaker etter eget valg.