Krydret stekte kamskjell

Krydret stekte kamskjell

oppskrift på krydrede stekte kamskjell med en spennende smak. perfekt for en elegant forrett eller en spesiell anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 ½ pund store scampi, renset
  • 2 teskjeer paprika
  • 1 teskje tørket oregano
  • 2 teskjeer Cajun-krydder
  • ¼ teskje salt
  • ¼ teskje pepper
  • 1 spiseskje rapsolje
  • Rapsoljespray med non-stick-effekt

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle ingrediensene i en reseptfri plastpose og mariner i kjøleskapet i maks én time.
  2. 2Varm opp en non-stick støpejernspanne til den er veldig varm. Spray lett med canola-olje non-stick spray. Ta scallopene ut av plastposen og legg dem på den varme pannen, slik at de ikke ligger for tett. Stek i 2 minutter på hver side, og fjern deretter fra varmen. Server med en gang med raskt sauterte grønnsaker etter eget valg.