Ostebåt

Ostebåt

Lær hvordan du lager en deilig cheese boat med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks, med fokus på smak og enkelhet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 brød fransk eller italiensk brød
  • To 8-unse pakker kremost, romtemperert
  • 280 gram skarp Cheddar, revet (ca. 2 1/2 kopper)
  • 170 gram kokt storfekjøtt, for eksempel Carl Buddig, finhakket
  • 1 bunt grønn løk, finhakket
  • 1 middels stor tomat, finhakket
  • 1/2 rød paprika, kjernet ut, frø fjernet og finhakket
  • 1/2 teskje hot sauce, for eksempel Tabasco
  • 1/2 teskje chilipulver
  • Store maischips, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  3. 3Skjær en oval i toppen av brødloftet, og skrap ut brødet i midten for å lage en "brødbåt". Plasser brødet på et bakepapir.
  4. 4I en stor bolle blander du kremost, cheddar, storfekjøtt, grønn løk, tomater, paprika, hot saus og chilipulver til det er godt blandet. Skje blandingen inn i det hullete midten av brødloftet. Stek i 30 minutter, til det bobler, og server varmt med maischips.