Ostebåt
Lær hvordan du lager en deilig cheese boat med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks, med fokus på smak og enkelhet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 brød fransk eller italiensk brød
- To 8-unse pakker kremost, romtemperert
- 280 gram skarp Cheddar, revet (ca. 2 1/2 kopper)
- 170 gram kokt storfekjøtt, for eksempel Carl Buddig, finhakket
- 1 bunt grønn løk, finhakket
- 1 middels stor tomat, finhakket
- 1/2 rød paprika, kjernet ut, frø fjernet og finhakket
- 1/2 teskje hot sauce, for eksempel Tabasco
- 1/2 teskje chilipulver
- Store maischips, til servering
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 3Skjær en oval i toppen av brødloftet, og skrap ut brødet i midten for å lage en "brødbåt". Plasser brødet på et bakepapir.
- 4I en stor bolle blander du kremost, cheddar, storfekjøtt, grønn løk, tomater, paprika, hot saus og chilipulver til det er godt blandet. Skje blandingen inn i det hullete midten av brødloftet. Stek i 30 minutter, til det bobler, og server varmt med maischips.