Ta 2. De er små. Pepperoncini
Lær hvordan du lager deilige pepperoncini med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks, klar på kort tid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 20 pepperoncini (syltede toskanske pepper, omtrent to 250-grams glass), avrente
- 115 gram kremost, myknet
- 2 spiseskjeer usaltet smør, myknet
- 2 spiseskjeer finhakket fersk dill
- 2 spiseskjeer finhakket sjalottløk
- 2 teskjeer fersk sitronsaft
- 85 gram røkt laks i tynne skiver, finhakket
Fremgangsmåte
- 1Trim endene på pepperonciniene i en vinkel, og bruk hansker for å fjerne frøene og innvendige ribber. La pepperonciniene renne av på tørkepapir. I en bolle pisker du kremosten og smøret sammen til blandingen er glatt, tilsetter dill, sjalottløk og sitronsaft, og blander godt. Rør inn laksen, og smak til med salt og pepper. Overfør blandingen til en sprøytepose med en dekorativ eller vanlig 1/2-tommers tipp, og sprøyt den røkte laks- og dillkremen inn i pepperonciniene. Pepperonciniene kan forberedes ett døgn i forveien, og oppbevares dekket og avkjølt.