Crostini med blåmuggost, kvittenpasta og nykvernet svart pepper

Crostini med blåmuggost, kvittenpasta og nykvernet svart pepper

Lær hvordan du lager deilige crostini med blåmuggost, søt kvitsepasta og frisk knust pepper. Perfekt som forrett eller snacks, enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 baguette, skåret i tynne skiver på omtrent 1/2 tomme på skrå
  • Ekstra jomfru olivenolje
  • Koshersalt
  • 8 unser Cabrales-blåost
  • 1 blokk med kvitensirup, tynne skiver
  • Knust svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm en grill, grillpanne eller ovn til middels høy varme.
  3. 3Rist brødet til det er lett gyldent på begge sider – brødet skal være sprøtt, men fortsatt mykt innvendig, ikke knusktørt.
  4. 4Børst den ene siden med olivenolje og krydre med salt.
  5. 5Legg en tynn skive ost og en skive av kvede på hver skive, og krydre med nykvernet svart pepper.