Crostini med blåmuggost, kvittenpasta og nykvernet svart pepper
Lær hvordan du lager deilige crostini med blåmuggost, søt kvitsepasta og frisk knust pepper. Perfekt som forrett eller snacks, enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 baguette, skåret i tynne skiver på omtrent 1/2 tomme på skrå
- Ekstra jomfru olivenolje
- Koshersalt
- 8 unser Cabrales-blåost
- 1 blokk med kvitensirup, tynne skiver
- Knust svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm en grill, grillpanne eller ovn til middels høy varme.
- 3Rist brødet til det er lett gyldent på begge sider – brødet skal være sprøtt, men fortsatt mykt innvendig, ikke knusktørt.
- 4Børst den ene siden med olivenolje og krydre med salt.
- 5Legg en tynn skive ost og en skive av kvede på hver skive, og krydre med nykvernet svart pepper.