Urtekylling-wrap
oppskrift på herb turkey wrap, en frisk og enkel rett perfekt for lunsj eller lett middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
forrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer lett kremost
- 2 teskjeer finhakket fersk dill
- 4 urte-tortillawraps
- 8 smørblad salatblader
- 340 gram skivet kalkunbryst fra delikatesseavdelingen
- 1 tomat, tynne skiver
- 1/2 avokado, skivet
- 1 kopp bønnespirer
Fremgangsmåte
- 1Bland kremost og dill i en liten bolle. Smør 1/2 spiseskje kremostblanding på hver wraps, og legg på 2 salatblader. Legg 85 gram kalkun oppå salaten, og deretter to tomatskiver på hver kalkunstabel. Fordel avokadoskivene jevnt på wrapsene og legg dem oppå tomatskivene. Fordel bønnespirer jevnt på wrapsene og legg dem oppå avokadoen. Brett bunnen av wrapen opp mot toppen, og rull deretter til fyllet er innpakket i wrapen. Server umiddelbart.