Sazerac
Lær hvordan du lager den klassiske sazerac-cocktailen med denne enkle oppskriften. Perfekt for cocktailelskere som vil ha en autentisk drink.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
drikke
Ingredienser
- Anislikør (anbefalt: Pernod eller pastis)
- 2 sukkerbiter
- 2 til 3 dråper bitters (anbefalt: Peychaud's)
- 60 ml rugwhiskey
- 2 store isbiter
- Serveringsforslag: Old-fashioned- eller rocksglass, avkjølt.
Fremgangsmåte
- 1Hell en liten skvett Pernod eller pastis i det avkjølte glasset. Rør rundt for å dekke innsiden av glasset, og kast deretter overskuddet. Bløtlegg sukkerbitene med bitters og legg dem i glasset. Knus bitene med en skje eller muddle dem lett. Tilsett rye og de to isbitene. Rør rundt og server.