Sazerac

Sazerac

Lær hvordan du lager den klassiske sazerac-cocktailen med denne enkle oppskriften. Perfekt for cocktailelskere som vil ha en autentisk drink.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
drikke

Ingredienser

  • Anislikør (anbefalt: Pernod eller pastis)
  • 2 sukkerbiter
  • 2 til 3 dråper bitters (anbefalt: Peychaud's)
  • 60 ml rugwhiskey
  • 2 store isbiter
  • Serveringsforslag: Old-fashioned- eller rocksglass, avkjølt.

Fremgangsmåte

  1. 1Hell en liten skvett Pernod eller pastis i det avkjølte glasset. Rør rundt for å dekke innsiden av glasset, og kast deretter overskuddet. Bløtlegg sukkerbitene med bitters og legg dem i glasset. Knus bitene med en skje eller muddle dem lett. Tilsett rye og de to isbitene. Rør rundt og server.