Brusselspirer med sopp

Brusselspirer med sopp

lær hvordan du lager deilige brussels sprouts med sopp. en enkel og smakfull oppskrift perfekt for en næringsrik middag eller tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 kopper rosenkål, renset og delt i to
  • 1/2 pund hele sopp
  • 5 spiseskjeer smør
  • 1/2 kopp hakket fersk persille
  • salt og pepper etter smak
  • fersk sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. 1Kok rosenkål i en kjele med lettsaltet kokende vann i 15 minutter, eller til de er møre når du stikker med en gaffel; sil av vannet i en sil, og fjern så mye vann som mulig. Sett til side.
  2. 2Smelt smør i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok og rør inn soppene til de er lett brune. Vend rosenkål med soppene, og dryss over persille og sitronsaft. Server umiddelbart.