
Brusselspirer med sopp
lær hvordan du lager deilige brussels sprouts med sopp. en enkel og smakfull oppskrift perfekt for en næringsrik middag eller tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 kopper rosenkål, renset og delt i to
- 1/2 pund hele sopp
- 5 spiseskjeer smør
- 1/2 kopp hakket fersk persille
- salt og pepper etter smak
- fersk sitronsaft
Fremgangsmåte
- 1Kok rosenkål i en kjele med lettsaltet kokende vann i 15 minutter, eller til de er møre når du stikker med en gaffel; sil av vannet i en sil, og fjern så mye vann som mulig. Sett til side.
- 2Smelt smør i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok og rør inn soppene til de er lett brune. Vend rosenkål med soppene, og dryss over persille og sitronsaft. Server umiddelbart.