Bills sunne vinnerretter med kremet gressløk- og parmaskinke-saus

Bills sunne vinnerretter med kremet gressløk- og parmaskinke-saus

oppskrift på sunne won tons fylt med smakfulle ingredienser, servert med en kremet chive prosciutto saus. perfekt for en lett og velsmakende hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 16 (2 x 2 tomme) wonton-omslag
  • 2. 1 løk, julienned
  • 3. 2 fedd hvitløk
  • 4. 2 teskjeer olivenolje
  • 5. 1 unse moreller
  • 6. 1 unse shiitakesopp, skivet
  • 7. 2 unse soppknapper, skivet
  • 8. 1/2 russetpotet, vasket og i terninger
  • 9. 1/4 pund asparges, tynne skiver
  • 10. 1 kopp hakket grønnkål
  • 11. 1 spiseskje hakkede ferske timianblader
  • 12. 1 teskje hakkede ferske basilikumblader
  • 13. 1 lime, saften
  • 14. Havsalt og pepper
  • 15. 6 eggehviter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  2. 22. I en sautepanne over middels høy varme, sautér løk og hvitløk i oljen i 1 minutt. Tilsett sopp og kok i 5 minutter. Tilsett potet og kok i 2 minutter. Tilsett asparges og grønnkål og kok, mens du vender, i 2 minutter. Tilsett urtene og limesaften. Krydre med salt og pepper. Sett til side for å avkjøle.
  3. 33. Bland inn eggehvitene til de er godt integrert. Legg 1 teskje av grønnsaksblandingen på den nederste delen av hver wonton-innpakning og brett dem opp som ravioli. Plasser dumplingene på en lett sprayet, ovnsikker form.
  4. 44. Stek på midterste rille i den forvarmede ovnen i 20 minutter, eller til de er gylne og sprø. Server med kremet gressløk-prosciuttosaus.
  5. 55. Kremet gressløk-prosciuttosaus, oppskrift følger.
  6. 66. Kremet gressløk-prosciuttosaus:
  7. 77. 1/4 unse moreller, renset og skåret i skiver
  8. 88. 1/4 kopp brandy
  9. 99. 1 teskje olivenolje
  10. 1010. 1 sjalottløk, finhakket
  11. 1111. 1/2 kopp hvitvin
  12. 1212. 1/2 teskje ferske timianblader
  13. 1313. 1 kopp kremfløte
  14. 1414. 1/2 unse prosciutto, finhakket
  15. 1515. Kutt av endene på morellene og rens dem for sand og grus. Skjær dem forsiktig i fire deler på langs. Legg morellene i en liten bolle med brandy og sett til side.
  16. 16I en sausepanne over middels varme, tilsett oljen og sjalottløken og kok til den er gjennomsiktig, ca. 2–3 minutter. Tilsett hvitvinen og kok til den er redusert med halvparten, ca. 5 minutter. Tilsett morellene og brandyen, og la det småkoke i 3–4 minutter. Tilsett timianbladene og fløten, og la det småkoke i ca. 8–10 minutter. Rør inn prosciuttoen.