Fettuccine Alfredo (Lett versjon)
oppskrift på en lettere versjon av den klassiske fettuccine alfredo. sunn, rask og enkel pastarett for hverdagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund fersk linguine
- 1 ½ teskje maisstivelse
- 1 kopp melk
- 1 spiseskje smør
- ¼ kopp lettrømme
- ½ kopp nyrevet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett pastaen og kok til den er mør, men fortsatt har litt tyggemotstand, ca. 3 minutter. Smelt smør i en sauskjele, tilsett melk og visp inn maisstivelse over middels varme til det er lett tykt. Ha pastaen i sauskjele og vend den forsiktig. Tilsett lettrømme, Parmesanost, salt, pepper og muskatnøtt etter smak. Vend godt og la det tykne litt mer. Server umiddelbart.