Texas kylling- og grønnsakssuppe
Lær hvordan du lager en smakfull texas chicken vegetable soup med denne enkle oppskriften. Perfekt for en sunn og mettende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 flasker grønnsaksjuice (46 fluid ounce)
- 4 bokser kyllingbuljong (14,5 ounce)
- 2 kopper kokt og terningkuttet kylling
- 2 kopper hakket grønn løk
- 1/2 bunt koriander, hakket
- 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 1 spiseskje hvitløkspulver
- 1 spiseskje chilipulver
- 1 spiseskje malt spisskummen
- 1 pakke tortillachips (14,5 ounce), knust
- 2 kopper revet Monterey Jack-ost
Fremgangsmåte
- 1Bland grønnsaksjuice, kyllingkraft, kylling, grønn løk, koriander, Worcestershire-saus, hvitløkspulver, chilipulver og spisskummen i en stor gryte. Kok opp; skru ned varmen og la det småkoke til smakene har blandet seg, omtrent 25 minutter.
- 2Hell opp i boller og pynt med knuste tortillachips og Monterey Jack-ost.