Kolibrémuffins

Kolibrémuffins

oppskrift på hummingbird cupcakes - myke og søte cupcakes med banan, ananas og kremostglasur. perfekt til fest eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1/4 kopp knust ananas i juice
  • 2 store, modne bananer, most
  • 1 kopp hvetemel
  • 1/2 teskje bakepulver
  • 1/2 teskje natron
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1/4 teskje salt
  • 1 stang usaltet smør, romtemperert
  • 1/2 kopp sukker
  • 2 store egg
  • 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 1/2 kopp hakkede pekannøtter
  • Kremostglasur, oppskrift følger
  • 225 gram kremost, romtemperert
  • 4 spiseskjeer smør, romtemperert
  • 3 kopper melis
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Kle en muffinsform med 12 former av papir.
  2. 2Tilsett ananas og bananer i en middels stor bolle. Mos dem sammen med bakkant av en gaffel og sett til side. Visp sammen mel, bakepulver, natron, kanel og salt i en separat middels stor bolle.
  3. 3Tilsett smør og sukker i en stor bolle. Pisk med en håndmixer til det er lyst og luftig, ca. 3–4 minutter. Pisk inn eggene, ett av gangen, og deretter vaniljeekstraktet. Tilsett de tørre ingrediensene i rikelige skjeer i de våte, og pisk til alt er godt blandet. Rør inn ananas og bananer, vær forsiktig så du ikke overblander. Vend inn pekannøttene. Bruk en iskrem-skje til å fylle hver form tre fjerdedeler full.
  4. 4Stek til toppene er gyldne og en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 18–20 minutter. Ta muffinsene ut av ovnen og la dem avkjøle på en rist før du har på frosting.
  5. 5Pynt muffinsene med kremostfrosting når de er avkjølte.
  6. 6Tilsett smør og kremost i en stor bolle og pisk sammen til det er glatt. Tilsett melis og vanilje, og fortsett å piske til det er glatt og luftig.