Hello Fresh Mobile Banner
Brussels Sprouts Supreme

Brussels Sprouts Supreme

oppskrift på brussels sprouts supreme, en smakfull og enkel rett som passer til alle anledninger. lær hvordan du lager denne deilige retten trinn for trinn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 ss smør, delt
  • 680 gram rosenkål, delt i to
  • 2,4 dl kyllingbuljong
  • 1,2 dl grønn løk, tynne skiver (bare de hvite og lysegrønne delene)
  • 2 morita- eller pasilla-chili, fjernet stilk og frø, grovhakket
  • 0,6 dl pinjekjerner
  • 0,6 dl kremfløte
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Smelt 1 spiseskje smør i en stor, tykkbunnet kjele over middels høy varme.
  3. 3Tilsett rosenkål og rør til de er dekket av smør, ca. 1 minutt.
  4. 4Hell i buljongen, dekk til, og la det småkoke til rosenkålene er møre, ca. 7 minutter.
  5. 5Fjern lokket og la det småkoke videre til all buljongen har fordampet, ca. 4 minutter.
  6. 6Overfør rosenkålene til en middels stor bolle.
  7. 7Smelt den resterende 1 spiseskje smør i den samme pannen.
  8. 8Tilsett grønn løk, chili og pinjekjerner.
  9. 9Stek til nøttene er lett ristet og chiliene er møre, ca. 2 minutter.
  10. 10Rør inn fløten og kok opp.
  11. 11Skru ned varmen, legg rosenkålene tilbake i pannen, og vend dem i fløten.
  12. 12Krydre med salt og pepper etter smak, og server.