Fantastisk saktekokende appelsinkylling
oppskrift på enkel og smakfull appelsin kylling i slow cooker, perfekt for en rask og smakfull middag. prøv denne deilige retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer vegetabilsk margarin
- 1/4 kopp allsidig mel
- 1 (10,75 unser) boks kondensert kyllingsuppe
- 1/2 teskje krydret salt
- 1/4 teskje pepper
- 1/4 teskje salt
- 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelar
- 1/2 kopp kyllingbuljong
- 2 teskjeer brunt sukker
- 1/3 kopp frossen appelsinjuicekoncentrat
Fremgangsmåte
- 1Varm opp fettstoffet i en stekepanne på middels høy varme. I en bolle, bland melet, den kondenserte suppen, krydret salt, pepper og salt. Dypp kyllingen i blandingen for å dekke den, og stek i pannen til den er gyllenbrun.
- 2Legg kyllingen i en slow cooker. Bland kyllingkraft, brunt sukker og konsentrat av appelsinjuice i en bolle, og hell det over kyllingen i slow cookeren.
- 3Dekk til, og kok i 2 til 3 timer på lav varme eller 1 til 2 timer på høy varme.