
Super Nachos
Lær hvordan du lager super nachos med denne enkle oppskriften. Perfekt for snacks eller kveldsmat, med smeltet ost og krydret topping.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pund kjøttdeig av storfe
- 2. 1 pakke taco-krydderblanding (1,25 unser)
- 3. 3/4 kopp vann
- 4. 1 pakke tortillachips (18 unser) i restaurantstil
- 5. 1 kopp revet skarp Cheddar-ost, eller mer etter smak
- 6. 1 boks refried beans (15,5 unser)
- 7. 1 kopp salsa
- 8. 1 kopp rømme, eller mer etter smak
- 9. 1 boks med svarte oliven uten stein (10 unser), drenert og hakket
- 10. 4 grønne løk, hakket
- 11. 1 boks med skivede jalapeño-pepper (4 unser), drenert
Fremgangsmåte
- 11. Stek og rør inn kjøttdeig av storfe i en stekepanne på middels varme til kjøttet er smuldrende og ikke lenger rosa, 5 til 10 minutter. Sil av overflødig fett. Rør inn tacokrydderblanding og vann, og la det småkoke til kjøttdeigen har tyknet, 8 til 10 minutter.
- 22. Sett ovnracket omtrent 15 centimeter fra varmekilden og forvarm grillen. Dekk en bakeplate med aluminiumsfolie.
- 33. Fordel tortillachips på den forberedte bakeplaten; topp med cheddarost og klattvis med refried beans og kjøttdeig av storfe.
- 44. Grill i den forvarmede ovnen til osten er smeltet, og pass nøye på for å unngå brent, 3 til 5 minutter.
- 55. Topp nachos med salsa, rømme, svarte oliven, grønn løk og jalapeñopepper.